Az emberi világ irányítója a politikán keresztül a Nagy Pénz!

Okos emberek állítják ezt, találó érvekkel alátámasztva. A lenti linkeken található irodalmak elég meggyőzőek ebben.
Állításuk szerint, ez hozza létre a háborúkat, kötteti az államok közötti szerződéseket. Ez zsigerelteti ki saját érdekében az emberiséget és az egész élő bolygót azért, hogy egy néhány fős csoport gazdagsága minden határon túl nőjön.
A manapság divatos új eszme, a globalizáció sem a te érdekedet szolgálja, hanem azt, hogy a tőke az egész világon akadálytalanul tudjon élősködni. Mindig át tudjon települni oda, ahol a legnagyobb profitot tudja bezsebelni bármi áron, és minden országra ki tudja terjeszteni birtokát.

Belegondolva egy kicsit a dolgokba, ha az EU pl. a szeretet jegyében jött volna létre, a vagyoni különbségek már kiegyenlítődtek volna, legalább is a régi tagállamok körében. Országunkon végignézve láthatod, mi lett az iparunkból, a mezőgazdaságunkból.
Pár éve telepített hazánkba több nagy cég gyárakat, amiket azonnal el is vitt, amikor a minimálbért emelték. Magyarország csak addig kellett nekik, amíg olcsóbb munkaerőt nem találtak. Mihelyt nyereségesebbnek tűnt, azonnal áttelepültek a szomszéd országokba, majd Kínába. Egy csöppet sem érdekelte őket, mi lesz a munka nélkül hagyott emberekkel és családjaikkal.
Ahogy az sem érdekli, hogy Afrikában ezrek halnak éhen, miközben a világ gazdagabb részén szemétbe hajigálják az élelmiszert, vagy épp demonstráció gyanánt nyilvánosan megsemmisítik.
Kellesz a nagytőkének! Mint fogyasztó és, mint rabszolga!
Ilyen a háttérhatalom. Ebben a nyílt levélben azzal példálózik az író, hogy bármikor találnak okot és módot rá, hogy betiltsák, pl. a paradicsom otthoni termesztését, ha anyagilag előnyösnek ítélik meg. A paradicsom még nem izgatja őket, de úgy látszik, a sertésben látnak fantáziát. Azt pedzegetik, hogy megtiltják a sertések otthoni levágását. Egyelőre talán, csak annyi lesz a korlátozás, hogy nem szabad leszúrni őket, csak elaltatni. Milyen emberségesek! Vagy esetleg az lesz a következő lépcső, hogy az elaltatott sertésekben benne maradt vér miatt romlandóbb lesz a hús, és lesz hivatkozási alap a következő szankcióra?

Érdekes a helyzet az egészségügyben is. Közismert az, hogy nagy pénzeket fektetnek a kutatásokba. Rengeteg új gyógyszer kerül forgalomba, kutatják a betegségek pszichés okait, stb. De mi a helyzet a gyógyítással? Hol vannak az eredmények? Vagy az egész csak látszólag szól arról, hogy meggyógyítsanak bennünket?
Néhol azért kilóg egy kicsit a lóláb. Itt van pl. Bruno Gröning esete, aki az 1900-as évek közepén élt gyógyító volt. Ember tömegekhez beszélt, és közben gyógyultak a gyógyíthatatlan betegek. Először kinevették, leértékelték, csalónak tartották a hatóságok. Beleegyezett abba, hogy orvosi kontroll mellett bizonyítson. Megtette. A kijelölt orvos bizottság előtt is meggyógyultak az általuk hozott betegek. Mi volt erre a következő lépés? Támogatói akadtak, akik drága klinikát akartak létrehozni, ahol gyógyíthat. Bruno ebbe nem ment bele. Ő ingyen akart gyógyítani. Ezt követően eltiltották a gyógyítástól, és ott tettek neki keresztbe, ahol tudtak.
Napjainkban hasonló a helyzet Dr.Hamerrel. Ő felfedezte a betegségek biológiai logikáját, és hatékony módszert dolgozott ki gyógyításukra. Bevezetése drasztikusan csökkentené a gyógyszer fogyasztást, a kemoterápiát pedig teljesen kiiktatná, amellett, hogy a rákot maradéktalanul és későbbi rizikók nélkül megszünteti. A köztudatba elterjesztve elméletét, várhatóan nagyságrendekkel csökkenne a megbetegedések száma. Ez már komoly veszélyt jelent egyes pénzügyi köröknek. Annak dacára, hogy 40000 eseten beigazolta elméletét, tűzzel-vassal üldözik szegényt.
Nem gondolom, hogy minden korrupt döntés mögött az "elit" hosszú keze van. Ők a lelketlen haszonszerzés királyai. Csak nagyban dolgoznak, igaz, rendkívül kifinomultan és aprólékosan. Szerte a világban bizonyára sokan vannak, akik megpróbálnak saját szakállukra ügyesek lenni kisebb dolgokban. Akár így, akár úgy, a magasabb körökben mindig akadnak olyanok, akik nem a köz érdekében döntenek. Azt nem tudom, hogy Bruno Gröning mennyiben szúrta a szemét az elitnek, de az tény, hogy akkor, amikor akadt egy-egy közember, aki fel akarta karolni, mindig volt egy befolyásosabb, aki fellépett ellene.
Én úgy látom, hogy Dr.Hamer nagyobb veszélyt jelent az elit számára, mert elméletének elterjedése egyrészt a gyógyszer fogyasztást csökkentené minimálisra, másészt viszont olyan, világméretű szemléletváltozáshoz segíthetné az emberiséget, ami megnehezítené az manipulálását.
Az orvostudomány és egészségügy elképesztő, világméretű manipulációjáról szól pl. az alábbi két könyv:
Ghislaine Saint-Pierre Lanctot: AZ EGÉSZSÉGÜGYI MAFFIA
Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség.
(Dr. Lenkei Gábor könyvének a végén 30 oldalas irodalom jegyzék van.)

A világ, Nagy Pénz általi irányítottságáról is álljon itt két könyv címe:
David Icke: ...és az igazság felszabadít I-II. kötet
Drábik János: Világzsákutca


Az alábbi 3 részes film is erről szól. Az első rész témája a keresztény hit, és többek között azt állítja, hogy Jézus valójában nem létezett. Van okom azt hinni, hogy a felsorakoztatott tényekből, erre vonatkozóan megalapozatlan következtetést vontak le, ráadásul maguk a tények is megkérdőjelezhető hitelességűek.
A 2. és 3. rész hitelesnek tűnik. Sok tekintetben összecseng más forrásokkal.

Zeitgeist 1.
Zeitgeist 2.
Zeitgeist 3.

Aki keres, sok hasonlót találhat, de nem célszerű ebben dagonyázni. Ez csak a múlt, amit már ideje magunk mögött hagynunk, és elkezdeni a jövő építését. Én hiszem, hogy a jövő elkezdődött!!!