A test felől közelítve

Mélyen hiszek abban, hogy a lélek és a tudat az, ami teljes mértékben meghatározza mind a sorsunkat, mind az egészségünket, betegségünket.
Ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy nem mindig egyszerű egy-egy lelki okot megtalálni, főleg akkor, ha régre nyúlik vissza. Egy-egy krónikus, vagy gyakran visszatérő betegségre gondolok pl., amely évek, évtizedek óta fennáll.

Mit tehetünk, ha nem tudjuk feloldani azt a lelki konfliktust, amely egy betegségünket okozta? Ha már megpróbáltunk minden technikát, igénybe vettünk minden segítséget?

A cselgáncsozóknál van egy bölcs mondás: a technikát erővel lehet legyőzni, az erőt meg technikával.
Ha a lélek oldaláról nincs lehetőségünk többet tenni, akkor a test oldaláról kell próbálkozni. (Igazából úgy gondolom, egy komoly gondnál eleve célszerű törődünk a testi oldallal is, de az elsődleges a lelki.)
Mit tegyünk hát? Számtalan táplálkozási tanácsot kaphatunk számtalan forrásból, amik sokszor ellent mondanak egymásnak, mégis akadnak, akik sikereket értek el velük. Ez számomra inkább a hit erejét mutatja. (Tamási Áron Ábelje, kitolásból kecskeszart adott egy unszimpatikus tisztviselőnek a szeplői ellen, és láss csodát, elmúltak tőle!)

Bizonyára hasznos a szervezetnek, ha természetes vitaminokat fogyasztunk. Olvastam olyan kutatási eredményről, ami a rákos sejteket nagy dózisú (infúziósan adagolt C vitaminnal pusztította ki a betegből. Mások a desztillált vízre esküsznek, ami több literes napi adag esetén (infúziósan beadva) kimossa a szervezetből a rákos sejteket, mert feloldja azok sejtmembránját, ami jóval vékonyabb a normál sejtekéénél. És akkor még nem beszéltem a B17 vitaminról...
Nincsenek az ismeretségi körömben konkrét tapasztalatok, de azt hiszem, az orvoslásnak (ha már mindenképpen a test szintjén akar maradni) üdvösebb lenne ezekkel kezdeni a rákos betegek kezelését, nem a szokásos, súlyosan mérgező kemoterápiával.

Én úgy gondolom, az egészség helyreállításának a kulcsa a harmónia megteremtése magunkban. Meglepő módon ez testi oldalról is hathatósan segíthető olyan készítményekkel, amik nem egy-egy részterületre hatnak, hanem a szervezet egészére. Ahogyan azt a holisztikus szemlélet tanítja.
Én ismerek 2 ilyet.

Az egyik az Alveo.
Ez a készítmény 25 féle gyógynövényből készül, melyeket egy iráni származású, kanadai orvos természetgyógyász, Dr. Shorab Kohoshbin válogatott ki nagy gonddal a világ gyógynövény készletéből. 23 éves kutató munka áll mögötte. Fogyasztása tisztítja a test meridiánjait, harmonizálja folyamatait, sejtszinten méregtelenít.
Hatását a testben, közvetlenül, biokémiai folyamatok útján fejti ki.

A másik a Moksa elixír, ami egy homeopátiás technológiával előállított készítmény. 84 féle növény virágát használják fel hozzá.
Ez az elixír információs szinten hat a szervezetre, közvetlen biológiai, biokémiai hatása nincs. Fogyasztása emeli a test és lélek rezgésszintjét. Ennek köszönhetően olyan konfliktusok oldódnak meg pszichikus szinten, amelyek hosszú ideje okoztak testi betegséget. Ez maga után vonja a test gyógyulását is. A magasabb rezgésszintnek köszönhetően a fogyasztó életének körülményei is pozitívan változnak, ahogyan a vonzás törvénye alapján ez várható is.


A táplálkozás és életmód helyes kialakításával, szintén javíthatunk helyzetünkön. Erre vonatkozólag érdekfeszítő, tudományos alaposságú előadásokat tartott a Biblia Iskolák közössége. Érdemes letölteni és meghallgatni őket.
  1. Változtatás
  2. Gyermekek egészségének jövője
  3. A változó kor (hormonok)
  4. Az immunrendszer
  5. Jó hír a rákról